Οδηγίες χρήσης Hondrostrong

Οδηγίες για τη χρήση του προϊόντος Hondrostrong

Η χρήση της γέλης αναφέρεται στις οδηγίες. Η αυστηρή τήρηση των συστάσεων αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια λήψης χρημάτων. Οι γιατροί στην Κύπρο θα συνταγογραφήσουν ένα φάρμακο για τη θεραπεία και την πρόληψη των αρθρώσεων των αρθρώσεων. Η αλοιφή εξαλείφει τη φλεγμονή, βελτιώνει την παροχή αίματος στις αρθρώσεις και σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τα δυσάρεστα σημάδια οστεοχόνδρωσης, αρθρίτιδας και αρθρώσεως.

Πώς μπορώ να εφαρμόσω σωστά την κρέμα;

Εφαρμογή κρέμας για πόνο στις αρθρώσεις

Οι οδηγίες χρήσης περιλαμβάνονται στο εργαλείο. Ο αριθμός των εφαρμογών, η δοσολογία και η διάρκεια της θεραπείας καθορίζονται από τον θεράποντα ιατρό σύμφωνα με την ασθένεια, την πολυπλοκότητα και τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων. Δεδομένου ότι ο παράγοντας συνταγογραφείται για τοπική χορήγηση, μπορεί να συνδυαστεί με φαρμακευτική αγωγή, αλλά μόνο μετά από διαβούλευση με τραυματία ή ορθοπεδικό.

Πώς να τη χρησιμοποιήσετε σωστά: Απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας στην παλάμη του χεριού σας και κάντε ελαφρύ μασάζ στην διαταραγμένη περιοχή μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Συνιστάται να λερώσετε την πληγείσα περιοχή 2-3 φορές την ημέρα. Το μάθημα συνταγογραφείται από τον γιατρό και μπορεί να διαρκέσει από 4 έως 8 εβδομάδες. Το φάρμακο δεν αφήνει λιπαρούς λεκέδες στα ρούχα, δεν μυρίζει και δεν προκαλεί δυσφορία. Απορροφάται αμέσως και αρχίζει να εργάζεται για την αποκατάσταση.

Αντενδείξεις

Οι αντενδείξεις για την κρέμα Hondrostrong είναι:

  1. Προσωπική δυσανεξία στις ουσίες.
  2. μειονότητα.
  3. Άτομα άνω των 80 ετών μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την κρέμα μόνο μετά από συμβουλή γιατρού.

Η κρέμα για την αποκατάσταση και την ανακούφιση του πόνου στις αρθρώσεις μπορεί να ξεπεράσει την αρθρίτιδα και την οστεοαρθρίτιδα μετά την πρώτη εφαρμογή.