Κριτικές για Hondrostrong

 • Ahmet
  Αφού είχα ένα ατύχημα, μου πήρε πολύ χρόνο για να ανακάμψω. Το αριστερό πόδι υπέφερε περισσότερο, πονάει και συχνά πρήζεται. Πασπαλίζω με γέλη Hondrostrong για 2 εβδομάδες. Έχω χρησιμοποιήσει άλλα φάρμακα και αλοιφές, αλλά δεν βοήθησαν. Μόνο αυτό το φάρμακο εξοικονομεί. Το εργαλείο εξαλείφει τη φλεγμονή, το πρήξιμο, τον πόνο, οι αρθρώσεις κάμπτονται πιο εύκολα, δεν τσαλακώνουν
  Hondrostrong
 • Elvira
  Ειμαι 70 χρονωνΜε τα χρόνια, έγινε δύσκολη η κίνηση, οι αρθρώσεις άρχισαν να πονάνε τη νύχτα και τα πόδια μου πρήστηκαν κατά τη διάρκεια της ημέραςΟ σύζυγος διέταξε το Χονδροστρόνγκ. Το χρησιμοποιώ για 2 εβδομάδες και ακόμα δεν το πιστεύω: ένα θαύμα. Υπήρχε λιγότερος πόνος και το πρήξιμο εξαφανίστηκε επίσης. Χάρη σε αυτό το θαυματουργό φάρμακο, ξέχασα τον πόνο στις αρθρώσεις.
  Hondrostrong
 • Δήμητρα
  Έχω οστεοχόνδρωση. Δουλεύω στον υπολογιστή όλη την ημέρα. Κάνω γυμναστική, αλλά δεν βοηθάει. Μετά τον ύπνο, το κεφάλι και ο λαιμός σας είναι σαν βαμβάκι. Δοκίμασα όλες τις αλοιφές, τίποτα δεν βοηθάει. Η μαμά συνέστησε το Hondostrong Gel. Το παραγγέλνω από τον επίσημο ιστότοπο. Πληρώθηκε κατά την παραλαβή. Ήμουν δύσπιστος στην αρχή, αλλά το έχω βάλει για μια εβδομάδα τώρα και βλέπω ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα.
  Hondrostrong
 • Ahmet
  Ασχολείται με την άρση βαρών από την παιδική του ηλικία. Στην ηλικία των 30, οι σύνδεσμοι υπέστησαν βλάβη και ο μηνίσκος έσκισε. Κάναμε τη χειρουργική επέμβαση τρεις φορές, το γόνατό μου εξακολουθεί να πονάει. Διάβασα για το Hondrostrong στο φόρουμ. Το διέταξα. Ο πόνος υποχώρησε, το γόνατο ανταποκρίθηκε λιγότερο στον καιρό. Νομίζω ότι θα σταματήσω να περνάω σε ένα μήνα. Αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο. Προτείνω!
  Hondrostrong
 • Ευαγγελία
  Πριν από δύο χρόνια γλίστρησα και έσπασα το πόδι μου. Μετά από αυτό, υπήρχε πόνος, μια αντίδραση στην αλλαγή του καιρού, το πόδι πονάει και πονάει. Η αδελφή διέταξε το Χονδροστρόνγκ. Η κρέμα έχει πολύπλοκη επίδραση στις αρθρώσεις και στον ιστό των οστών. Σε λίγες μέρες, ένιωσα ανακουφισμένος. Ο άνεμος και η βροχή έβλαψαν έξω από το παράθυρο και το πόδι μου δεν πονάει πλέον.
  Hondrostrong
Βαθμολογία χρηστών Hondrostrong
4.6
14